( - )
Elektromos Autó Töltő és Töltőkábel
kW (xA)
Hatótáv
Feltöltés alatt
AC csatlakozó típusa
Villámtölthető
Nem
Akkumulátor
kWh
Típus
Gyártás
Hatékonyság
Csatlakozó és a töltés adatai
Az autó műszaki adatai
Hatótávok
Hatótáv városban
Hatótáv országúton
Változó útviszonyok közt
Egyéb információk, adatok
Fogyasztási adatok
Fogyasztás városban
Fogyasztás országúton
Változó útviszonyok
Sebesség és gyorsulás
WLTP szerinti adatok
A WLTP a Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárását (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) jelenti, és a gépjárművek üzemanyag-fogyasztásának mérésére szolgáló új mérési eljárást ír le. A világszerte valós menetkörülmények között gyűjtött adatokra épülő eljárás a jövőben laborkörülmények között is hatékonyan segíti a valósághoz közeli autózás szimulációját.

Vegyes adatok

IsofixNem
EV AlvázNem
TetőcsomagtartóNem
Plug in-hybrid elektromos autó

A(z) elnevezésű modell kiváló példa arra, hogy a hibrid technológia mennyire hatékonyan működik. Az autó hajtásáért két energiaforrás felelős: egy belső égésű motor és egy elektromos motor. méretei: hossz mm, szélesség(tükrökkel) mm. A csomagtartó térfogata pedig , ami elegendő tárolási kapacitást nyújt mindennapi használatra.

Az akkumulátor jelen esetben kWh. Az hatótávolság az autó egyetlen feltöltéssel megtett távolságát jelenti. km hatótávval rendelkezik egyetlen töltéssel, így városban akár jelentős távolságot tudunk megtenni elektromos üzemmódban.

Ennek az akksinak a segítségével a(z) mérnökei egy kW ( lóerő) teljesítménnyel és Nm-rel rendelkező erőforrást építettek. Ennek köszönhető, hogy autó gyorsulása 0-100-on másodperc. maximális sebessége kilométer/óra.

Az Euro NCap évi adatai szerint, a(z) összesített biztonsági értékelése csillag, ezen belül csak a biztonsági funkciók százalékot kaptak. a WLTP adatai szerint az autó CO2 kibocsátása g/km lett, emellett az autó hatékonysága kWh/100km.