Olvasási idő: 4 perc

Az elektromos meghajtás forradalma nemcsak az autókat érte el, hanem a kétkerekű “kollégákat” is. Erre tökéletes példa a BMW CE02, ami ideális módszer arra, hogy több fiatal és idősebb sofőr váltson kétkerékre minél hamarabb. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos A1-es modellek.

A BMW CE02: futurisztikus közlekedés kétkeréken

Függetlenül attól, hogy milyen elektromos járműről beszélünk, az egyik legnagyobb kérdés még mindig az akkumulátor töltése, ami azonban ma már modern töltőkkel is megoldható. Természetesen az sem mindegy, hogy mit vezetünk. A BMW CE02 kiemelkedő csúcsteljesítménnyel rendelkezik, ugyanis a 11 kW-os érték kimagaslónak számít az elektromos A1-esek között. Az elektromos meghajtás egyik nagy előnye, hogy könnyen szabályozható, így a gyártó egy 4 kW-os változatot is piacra dobott, amit segédmotorként regisztráltak, így 14 éves kortól is vezethetik a fiatalok.

Az ülésmagasság mindössze 750 milliméter, az egész motor menetkész tömege 119 vagy 132 kilogramm (attól függ, melyik változatot választjuk), így a törékenyebb sofőrök is nyugodtan használhatják. A vezetéssegítő funkciókról sem feledkezett meg a gyártó, ami azt jelenti, hogy alapból található benne ABS, ami csak az első kerékre hat, hogy tudjunk kicsit mókázni a hátsó kerékkel. Az ASC és RSC rendszerek segítenek megfékezni a gumi tapadásvesztését. Egy igazán futurisztikus, modern és környezetbarát kétkerekű járgányról beszélünk a BMW CE02 személyében, amit fiatalok és tapasztalt sofőrök is ugyanúgy használhatnak. Tökéletes választás városi közlekedésre, ahol a hatalmas dugókat is elkerülhetjük a segítségével.

A jövő egyértelműen az elektromos járművek irányába halad. Így egyáltalán nem meglepetés az, hogy a legnagyobb gyártók igyekeznek lefedni az összes piaci igényt, ami csak felmerül. A kétkerekű változatok hatalmas lehetőséget jelentenek, ajánlott minél hamarabb kipróbálni egyet, mivel az élmény semmihez sem hasonlítható.

Beszéljünk a töltésről

A BMW CE02 elektromos motorhoz két töltőt fejlesztettek ki. Van az alapáras 0,9 kW-os, valamint a 1,5 kW-os, aminek használata feleannyi időt igényel. Érdemes otthon egy hatékony fali töltőt vagy töltőoszlopot használni. Ma már olyan megoldások közül válogathatunk, amelyek segítségével nem kell többet amiatt aggódni, hogy a jármű lemerül napközben, vagy nem sikerül teljesen feltölteni, mire indulni kell.

A BMW CE02 megjelenése is igazán modern, már-már futurisztikus. A műszeregysége egy színes TFT képernyő, ami már alapvető elvárás ebben a kategóriában. LED fényforrásokat használ, hogy még inkább észrevehetőbbek legyünk az utakon. Az alap megjelenése is a jövőt vetíti előre: selyemfényű feketébe, valamint elegáns kék-fehérbe van öltöztetve a motor.

A nagyobb teljesítményű, 11 kW-os és 55 Nm-es forgatónyomatékkal rendelkező változat kétszemélyes, teljes értékű motorkerékpárnak minősül, így a páros ingázáshoz is tökéletes választás.

BMW_CE02

Készüljünk fel az elektromos jármű vásárlására

Akár a BMW CE02 vagy egy másik elektromos jármű kerül a garázsba, érdemes megejteni pár előkészületet. Az árammal működő közlekedési eszközök esetében a legnagyobb kérdés mindig a töltés. Választhatunk nyilvános állomásokat, de a leghatékonyabb az, ha otthon telepítünk egy töltőoszlopot vagy fali töltőt. Kényelmesebbek és komfortosabbak lesznek a mindennapok. A telepítést azonban csak szakember végezheti el, ezért is érdemes minél hamarabb felvenni a kapcsolatot eggyel.

Ha kérdése van, keressen minket bizalommal, és segítünk eligazodni.

GYIK

✅ Milyen teljesítményt nyújt a BMW CE02 elektromos motorja, és milyen változatok érhetők el? ?⚡️

A BMW CE02 11 kW-os csúcsteljesítménnyel rendelkezik, de elérhető egy 4 kW-os változata is, amelyet segédmotorként regisztráltak, így már 14 éves kortól vezethető.

✅ Milyen technológiai funkciók találhatók a BMW CE02 motorjában, és miért fontosak? ?⚡️

A BMW CE02 modern technológiai funkciókkal rendelkezik, például ABS, ASC és RSC rendszerekkel. Ezek segítenek a gumi tapadásvesztésének megakadályozásában és növelik a vezetésbiztonságot.

✅ Milyen töltők érhetők el a BMW CE02 számára, és miért fontos hatékony töltőt használni? ?⚡️

A BMW CE02 számára elérhető 0,9 kW-os és 1,5 kW-os töltők. Az hatékony töltők használata segít elkerülni az akkumulátor lemerülését és biztosítja a gyorsabb töltést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük