Olvasási idő: 5 perc

Az elektromos autók egyre népszerűbbek Magyarországon, és ezzel együtt nő az igény a kedvező árú modellekre is. A piacon számos különböző típusú és teljesítményű elektromos autó közül lehet választani, így nem könnyű eldönteni, melyik a megfelelő.

Ebben a cikkben bemutatunk 10 kedvező árú elektromos autót , amelyek ára 15 millió forint alatt van.
A modelleket a következő szempontok alapján értékeltük:

  • Teljesítmény: Minél nagyobb a hatótávolság, annál többet tud megtenni az autó egy töltéssel.
  • Költség: A modellek ára jelentősen eltérhet egymástól.

Részletesebb információkat autóválasztónkba találhatnak. Az árak csak tájékoztató jellegűek, ezért pontosan információért keresse fel az adott márka oldalát.

1.

Modell

Dacia Spring

Ár (Ft)

8.799.000

Hatótávolság (km)

225

A Dacia Spring egy kompakt elektromos városi autó, amely megfizethető árával és egyszerű, de funkcionalitást nyújtó tervezésével hívja fel magára a figyelmet. Ideális választás a városi közlekedéshez és a környezettudatosság szempontjából.

2.

Modell

Smart Fortwo EQ

Ár (Ft)

7.440.000

Hatótávolság (km)

155

A Smart Fortwo EQ egy ideális városi autó azoknak, akik egy kis 2 személyes, könnyen manőverezhető és környezetbarát járművet keresnek. A Smart Fortwo EQ alapfelszereltségben klímával és navigációval is rendelkezik, így minden szükséges funkcióval rendelkezik a városi közlekedéshez.

3.

Modell

Renault Twingo Electric

Ár (Ft)

10.590.000

Hatótávolság (km)

135

Az elektromos Renault Twingo egy kompakt városi autó, amely kiváló manőverezhetőséggel rendelkezik. A Twingo Electric modern dizájnnal és praktikus belső térrel rendelkezik, amely kényelmes utazást biztosít A városi életstílushoz és a környezetvédelemhez igazodó Twingo Electric a fenntartható mobilitás hívei számára kiváló választás.

4.

Modell

Fiat 500e

Ár (Ft)

11.700.000

Hatótávolság (km)

320

A Fiat 500e minden lehetőséget megad arra, hogy teljes biztonságban és kényelemben utazhassunk. Az autót leginkább városi használatra teremtették, és ehhez olyan segítő funkciókkal látták el, amiknek segítségével figyel rá, hogy szabályosan közlekedjünk, továbbá akár fékezni is tud egy problémásabb szituációban.

5.

Modell

Mazda Mx-30

Ár (Ft)

13.250.000

Hatótávolság (km)

180

A Mazda MX-30 egy elektromos kompakt SUV, mely modern dizájnnal és környezettudatos filozófiával rendelkezik. Kompakt méretei ideálissá teszik városi közlekedéshez. A gépkocsi hatótávolsága megfelelő városi és középtávú utazásokhoz. A Mazda MX-30 a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránti elkötelezettséget ötvözi a modern mobilitással.

6.

Modell

Hyundai Kona Electric 39,2 kWh

Ár (Ft)

11.499.000

Hatótávolság (km)

250

A Hyundai Kona Electric 39,2 kWh egy elektromos kompakt crossover SUV, mely rendkívül hatékony és környezettudatos hajtással rendelkezik. Ez az autó ideális választás azok számára, akik a tágas és praktikus crossover SUV koncepcióját szeretnék ötvözni a fenntartható mobilitással.

7.

Modell

Opel Corsa-e

Ár (Ft)

13.750.000

Hatótávolság (km)

295

A Corsa-e erőteljes elektromos hajtást kínál, amely kiváló gyorsulást biztosít. Emellett a modern dizájn és a magas szintű technológiai funkciók teszik vonzóvá az elektromos autók kedvelői számára. Ez a kompakt elektromos autó kiváló választás azoknak, akik városi közlekedésre és környezetbarát mobilitásra vágynak.

8.

Modell

Peugeot e-208

Ár (Ft)

13.630.000

Hatótávolság (km)

280

A Peugeot e-208 egy modern és kifinomult kialakítással rendelkezik, amely fiatalos és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A környezetbarát hajtás, a modern technológia és a kényelmes utastér egyaránt vonzóvá teszi azok számára, akik egy elegáns és fenntartható városi autót keresnek.

9.

Modell

Kia e-Soul

Ár (Ft)

12.749.000

Hatótávolság (km)

230

A Kia e-Soul egy kompakt crossover, amely stílusos és egyedi megjelenéssel rendelkezik. A tágas utastér és a modern technológiai funkciók kényelmes és élvezetes vezetési élményt kínálnak, így az e-Soul ideális választás azoknak, akik egy egyedi stílusú és környezetbarát SUV-t keresnek.

10.

Modell

Opel Mokka-e

Ár (Ft)

13.610.000

Hatótávolság (km)

260

Az Opel Mokka-e egy elektromos SUV,melyet egy erőteljes elektromos motor hajt. Az autó tágas belső teret, kiváló vezetési élményt és fejlett technológiai funkciókat kínál, így ideális választás azoknak, akik kényelmet és környezettudatosságot keresnek egy SUV-ban.

Ha kérdése van, keressen minket bizalommal, és segítünk eligazodni az elektromos autók és a töltés világában.

GYIK

✅  Milyen hatótávra számíthatok egy kedvező árú elektromos autóval? 🚗⚡️

A kedvező árú elektromos autók hatótávja általában 100-300 kilométer között van. Ez elegendő lehet a legtöbb városi és elővárosi használatra.

Mennyibe kerül egy elektromos autó? 🚗⚡️

A kedvező árú elektromos autók ára 10 millió forint körül kezdődik. Ez még mindig magasabb, mint a hagyományos belsőégésű motorral hajtott autóké, de az árak folyamatosan csökkennek.

Milyen támogatások érhetőek el elektromos autó vásárlásához? 🚗⚡️

Magyarországon számos támogatás érhető el elektromos autó vásárlásához, például állami támogatás, kedvezményes parkolási díjak, valamint a további zöld rendszám által járó előnyök.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük