Olvasási idő: 3 perc

Manapság az egyik legdinamikusabban fejlődő terület az elektromos autók, valamint a hozzátartozó kiegészítők. Ez egyáltalán nem meglepő, hisz egy igazán közkedvelt közlekedési formáról beszélünk, ami teljes mértékben megfelel a modern elvárásoknak. Az egyik legfontosabb kiegészítőjük a töltő, amelyekből folyamatosan érkeznek az újdonságok, mint amilyenek a Besen Smart fali töltők.

A Besen Wallbox Smart elektromos autó fali töltő bárki számára elérhető

Az olyan fali töltők, mint amilyen a Besen Wallbox Smart fali töltő, már bárhol könnyedén telepíthetőek, függetlenül attól, hogy a megrendelő magánszemély vagy cég. Ez a fali töltő már tökéletes megoldást nyújt az otthoni töltésre, kényelmesen elfér a garázsban, sőt, még akár spórolhatunk is vele.

Egy elektromos autó fali töltő már rég nem csak annyiról szól, hogy rácsatlakoztatjuk az egyik végére az elektromos autót, a másikat pedig a hálózatra, majd pár óra múlva kihúzzuk, ha azt látjuk, maximálisra töltődött a villanyautó akkumulátora. A Besen Wallbox Smart elektromos autó fali töltők kiemelkednek a többi fali töltők közül. Ezt több tényezőnek is köszönhetik, az egyik ilyen például az, hogy már mobilalkalmazás segítségével is lehet vezérelni az egész töltőt. Beállíthatjuk a töltési teljesítményt, valamint folyamatos jelentést kapunk arról, hogy mennyi kWh kellett az elektromos autó feltöltéséhez.

Sőt, még értesítést kapunk arról is, ha befejeződött a töltés, így azonnal tudni fogjuk, hogy a villanyautó készen áll az indulásra. A kényelem mellett szól az is, hogy a fali töltőn LCD képernyő található, ahol láthatjuk a valós töltési időt, áramot, feszültséget, teljesítményét, valamint az egész töltőállomás hőmérsékletét. Utóbbira van beépített ellenőrző rendszer is, ami ha azt érzékeli, hogy kezd a töltő állomás túlmelegedni, automatikusan lentebb tekeri a teljesítményt.

A besen wallbox smart elektromos autó fali töltő 22kw-os típusa a besen wallbox smart elektromos autó fali töltő termék ami feszültség és termékek

A biztonságra is odafigyelnek a modern töltők

A fali töltők esetében kifejezetten fontos a kényelem mellett a biztonság is. A Besen Smart fali töltők ebben is élen járnak, ugyanis rendelkeznek DC 6 mA maradékáram védelemmel. Amint AC/DC szivárgást észlelnek, azonnal megszakítják a töltést 6 milliszekundumon belül. Az egyik legszigorúbb biztonsági teszten is átmentek ezek a töltők, ami a TUV teszt. Ehhez az is hozzájárult, hogy rendelkeznek védelemmel alulfeszültség, túlfeszültség, földszivárgás és rövidzárlat ellen is.

Saját magát szabályozza túlmelegedés ellen, valamint figyelmeztető funkciókkal is rendelkezik, hogy azonnal értesüljünk minden változásról, esetlegesen felmerülő hibákról.

A Besen Wallbox Smart elektromos autó fali töltő 22kw-os lcd kijelző és app segítségével könnyedén vezérelhető a feszültség leadása

Egy fali töltő telepítése nem gyerekjáték

Fontos beszélni arról is, hogy annak ellenére, hogy a fali töltőket egyre kényelmesebben és egyszerűbben lehet használni, a telepítésükről ez még nem mondható el. Ezzel semmi gond nincsen, mivel a beépítést kizárólag képzett szakember végezheti el. Ennek biztonsági és jogszabályi okai is vannak. Ez egy olyan művelet, aminél kifejezetten nem érdemes házilag nekiállni, mivel vagy menet közben történhet baleset, vagy a végeredmény nem lesz túl biztonságos.

a bs20 bc, a besen wallbox smart elektromos autó fali töltő akár 22 kw teljesítménnyel, európai szabványoknak megfelelő, szinte minden elektromos autóval kompatibilis

Az első lépés mindig minden esetben az, hogy keresünk egy szakembert, aki felméri az otthoni hálózatot, hogy pontos visszajelzést kapjunk arról, mégis milyen fali töltőket lehet telepíteni, mi az, amit elbír a rendszer. Természetesen az elindulás sok esetben nehéz, de nem kell aggódni, ha fali töltő vásárláson gondolkozik vagy kérdései merültek fel, keressen minket bizalommal.

GYIK

✅ Miért érdemes választani a Besen Smart fali töltőt az autó töltéséhez? ?⚡️

Több előnyt is nyújthat az elektromos autó töltése során. Könnyen telepíthető otthoni környezetben, intelligens funkciókkal rendelkezik, például távoli vezérléssel és okostelefonos alkalmazással, valamint biztonságos és hatékony töltést biztosít.

✅ Milyen intelligens funkciók állnak rendelkezésre? ?⚡️

A Besen Smart fali töltő távoli vezérlést tesz lehetővé az okostelefonos alkalmazáson keresztül, így távolról is elindíthatja vagy leállíthatja a töltést. Emellett rendelkezik ütemezési lehetőséggel, amellyel beállíthatja a töltés kezdési időpontját és a töltési idősávokat.

✅Milyen biztonsági elemekkel rendelkezik ? ?⚡️

Több biztonsági funkcióval is fel van szerelve, például túláramvédelemmel, túlfeszültségvédelemmel és hőmérséklet-szabályozással. Ez biztosítja a biztonságos és megbízható töltést, minimalizálva ezzel a kockázatokat és védelmezve az elektromos autót és a töltőrendszert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük